Oracle HCM Cloud – Application Consultant (NL)

De aangeboden functie.

Jouw klanten staan aan de start van een implementatietraject van Oracle HCM Cloud, of rekenen op jouw assistentie bij het gebruik van de Oracle HCM-suite.
Afhankelijk van het project waaraan je werkt, maken volgende taken deel uit van jouw opdracht:

 • Je leidt workshops met de business, HR en IT om zicht te krijgen op de functionele en technische vereisten van de klant en deze nauwkeurig te verzamelen.
 • Je analyseert deze gegevens en zet ze in overleg met de projectmanager om in een implementatieplan, waarbij je de scope, inschattingen van de werklast en planning van de oplevering bepaalt.
 • Je werkt actief mee aan het ontwerp, vormgeving en configuratie met als doel het implementeren van de uitgewerkte oplossing binnen de organisatie van de klant.
 • Je begeleidt onze klanten in hun opstartend traject tijdens en na ‘go-live’.
 • Daarnaast treed je op als eerstelijns support voor onze klanten die daarvoor op jouw deskundige aanpak rekenen. Je bent immers geen doorgeefluik voor vragen, maar lost zoveel mogelijk issues zelf op, snel, accuraat en efficiënt.

Onze HR Application consultants zijn actief betrokken bij de volledige levenscyclus van elk Oracle-project, samen met een team van collega’s van ervaren implementatieconsultants en project managers.

Jouw ideale profiel.
Je beschikt over:

 • Minimaal 2 jaar ervaring met het implementeren van een HR-oplossing of soortgelijke relevante ervaring.
 • Een goed begrip van de onderliggende business/HR processen voor het beheer van personeelsdata, aanwerving, compensatie, payroll en tijdsregistratie, talent management.
 • Sterke communicatieve vaardigheden om dagelijks de dialoog met onze klanten aan te gaan.
 • Goed analytisch en procesmatig inzicht.
 • Een diploma hoger onderwijs of gelijkwaardig door ervaring.
 • Een gedegen talenkennis voornamelijk vloeiend in Nederlands en Engels.

 
Waarom HRMC?

HRMC maakt deel uit van de Cronos Groep en is een meermaals bekroonde Oracle Platinum Partner. Met deze erkenning rekenen we ons graag tot de top van HR Cloud Integration partners. De cultuur van onze organisatie is klant- en waardengedreven. Waarden zoals integriteit, flexibiliteit, verantwoordelijkheid, transparantie en initiatief dragen we hoog in het vaandel.
Je komt terecht in een autonoom team van consultants, die gepassioneerd zijn door ‘people’, processen en technologie. Een sterk team dat elkaar aanvult en samen dezelfde richting uitgaat om de gemeenschappelijke doelstellingen te behalen. Je krijgt een toegewijde coach die jou zal begeleiden van bij de start waarbij er naast de nodige opleiding heel wat aandacht besteed wordt aan groepscohesie, samenwerking en collegialiteit.

 
Ons aanbod voor jou.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden.
Eigen aan deze voltijdse functie staan we garant voor een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden met een interessant salaris, aangevuld met verschillende netto vergoedingen, hospitalisatie- en groepsverzekering, gsm-abonnement. Uiteraard voorzien we ook de nodige bedrijfsmiddelen zoals laptop en bedrijfswagen met tankkaart.

Degelijk loopbaanperspectief.
Van bij jouw start staat een collega-coach ter beschikking die jou zal begeleiden in het onboardingstraject dat jou onmiddellijk onderdompelt in onze cultuur, organisatie en de dagelijkse materie.
Om snel de draad op te pikken voorzien we de juiste opleiding, zowel online als ‘on the job’.
HRMC, en met uitbreiding de organisaties van onze cluster, biedt een ruim perspectief om naar andere rollen te groeien. Onze internationale klanten zorgen voor opportuniteiten om ook ervaring met buitenlandse klanten op te doen.

Aandacht voor welzijn en zorgaspecten.
Geheel in lijn met onze inspanningen naar samenwerking en cohesie voorzien we elke middag broodlunch, soep, slaatjes en andere.
Daarnaast vind je een uiteenlopende mix van interessante kortingen bij diverse entertainment-activiteiten, sport en handelszaken. Naast de Family Day en het gerenommeerde Sinterklaasfeest zijn we ook wel te vinden voor enkele bedrijfsfeestjes (post-corona wel te verstaan). De organisatie verzorgt verder ook faciliteiten met betrekking tot gezondheid, welzijn en huishoudelijke activiteiten.

Baanbrekende werkgever.
HRMC mag zich een baanbrekende werkgever noemen. We ontvingen het label omwille van de inspanningen die we als organisatie plaats- en tijdsonafhankelijk werken. We gaan bewust om met de pijlers: minder, slimmer en groener onderweg en mensgericht hybride werken. We zorgen voor een gebalanceerd evenwicht bij kantoor en thuiswerk. Een optimale balans met de juiste digitale tools, flexibele werkuren met een grote zin voor verantwoordelijkheid en autonomie zonder de blijvende betrokkenheid ui het oog te verliezen.  Tot slot blijven we aandacht houden voor de fysieke en mentale gezondheid van onze medewerkers.

Uren: voltijds
Statuut: bediende
Location: Kontich

  Menu